Ga naar de inhoud
Entertainment

Nog meer nieuwe beelden Netflix-YOU uitgelekt

Beeld © Netflix

Het wordt dit jaar hoe dan ook een onvergetelijke kerst, want op 26 december verschijnt het langverwachte tweede seizoen van de hitserie YOU. Hoewel er nog altijd geen trailer is verschenen is, heeft de streamingdienst deze week wel weer een paar foto's vrijgegeven.

"Los Angeles is een heel andere sfeer"

Het tweede seizoen, dat naar verluidt een stuk duisterder wordt dan alles wat we tot nu toe gezien hebben, laat een compleet andere kant van Joe Goldberg (gespeeld door Penn Badgley) zien. En dat zien we ook terug op de eerste beelden. 

Op één van de foto zien we hoe hoofdrolspeler Joe een gesprekje voert met nieuwkomer Ellie (Jenna Ortega). Het bijschrift luidt als volgt. "Een herinnering om Jenna Ortega te beschermen koste wat het kost." En hoewel de tekst bemoedigend moet zijn, roept dit juist vraagtekens op. Staat Ellie hetzelfde lot te wachten als Beck?

Dit
Ook leuk:
Dit is wanneer Sex Education seizoen 2 te zien is op Netflix

We vangen ook alvast een glimp op van Chris D'Elia, die kleur geeft het het karakter Henderson. Showrunner Sera Gamble noemde het personage eerder een "beroemde komiek die bekend staat als goede kerel."

Het zijn overigens niet de eerste beelden. Afgelopen week teasde Netflix ook al met een aantal foto's van de cast.

Penn
Lees ook:
Penn Badgley licht tipje van de sluier over You seizoen 2

YOU vertelt het verhaal van Joe, een jongen die helemaal geobsedeerd raakt door Beck (Elizabeth Lail), een meisje dat op een dag bij hem in de boekwinkel binnenstapt. Joe gaat steeds verder om haar aandacht te krijgen en haar duidelijk te maken dat hij voor haar de ware is. In het tweede seizoen van YOU verhuist Joe van New York naar Los Angeles. Wat hij daar precies gaat doen is nog niet bekend, maar wel dat de stad voor een compleet nieuwe sfeer zorgt.

"Er is een heel bijzonder romantisch gevoel dat gepaard gaat met als jong iemand in New York te zijn, vooral zonder veel geld. Je bent jong, vrij, je worstelt en je probeert een geestverwant te vinden. Los Angeles is een heel andere sfeer", vertelde Sera Gamble eerder aan TVLine.

"Ik woon hier sinds mijn zestiende en een van de klassieke waarheden is dat je omringd bent door New Yorkers die het hier allemaal haten. Dus begonnen we met schrijver voor seizoen 2 door te zeggen: 'Joe verhuist naar LA en hij heeft het allemaal.' Laten we het hebben over hoeveel plezier dat is."

Het tweede seizoen van YOU is vanaf 26 december te bingen bij Netflix.