Entertainment

Supergirl-actrice beschuldigt ex van mishandeling

28 november 2019 01:25 Aangepast: 28 november 2019 08:13
Beeld © ANP

Actrice Melissa Benoist (31) vertelt op social media dat ze slachtoffer is geweest van huiselijk geweld. De Supergirl-actrice vertelt niet wie de dader was.

In een video vertelt Melissa onder meer over een incident waarbij haar ex-partner een telefoon in haar gezicht gooide, en daarmee haar neus brak en oog beschadigde. Omdat ze de volgende dag opnames had, verzonnen haar toenmalige partner en de actrice een verhaal om haar verwondingen te verklaren. Ze zegt ook audities en werkaanbiedingen te hebben afgeslagen, omdat haar ex niet wilde dat ze scènes opnam waarin ze met andere mannen zoende of flirtte.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Melissa Benoist geeft jawoord aan Supergirl-collega

De actrice noemt geen naam in de post, maar vertelt wel dat de man om wie het gaat jonger was dan zij. Op social media werd daardoor al snel een link gelegd naar haar ex-man Blake Jenner. De acteur uit onder meer Glee en Netflix-serie What/If is vier jaar jonger dan zijn voormalig echtgenote. Een woordvoerder van Melissa wilde woensdag tegenover onder meer The Wrap niet bevestigen of ontkennen dat het om Blake gaat.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Actrice Melissa Benoist officieel gescheiden

ANP/RTL Boulevard

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore