Ga naar de inhoud
Entertainment

Groot succes van Guus Meeuwis: nóg een concert in New York

Beeld © ANP

Guus Meeuwis viert zijn 25-jarig jubileum volgend jaar met nog een optreden in New York. De zanger staat nu ook op 24 oktober in Webster Hall, maakte hij woensdag bekend.

"Wauw! Dit is niet normaal"

De Brabander kondigde dinsdagavond aan dat hij voor een show neerstrijkt in de Big Apple. Het concert op 23 oktober was binnen 20 uur al uitverkocht. "Wauw! Dit is niet normaal. Met het concert in New York gaat er voor mij een langgekoesterde wens om het rijtje ‘Londen, Parijs, New York’ compleet te maken in vervulling. En omdat jullie blijkbaar net zo enthousiast over dit plan zijn als ik, doen we gewoon nog een show extra!", laat Guus weten. Kaartjes voor het tweede concert zijn al te koop.

Guus
Lees ook:
Guus Meeuwis pakt 25-jarig jubileum groots aan

De zanger viert volgend jaar uitgebreid dat hij 25 jaar in het vak zit. Dat doet hij ook vertrouwd met de vijftiende editie van zijn Groots met een zachte G-concerten. In juni staat de zanger traditiegetrouw in het Philips Stadion in Eindhoven. Ook duikt Guus de studio in voor een nieuw album en kondigt hij later nog meer speciale jubileumprojecten aan.