Entertainment

Anna Nooshin verklaart waarom ze koos voor carrièreswitch

27 november 2019 15:31 Aangepast: 27 november 2019 15:31
Beeld © Mike van den Toorn/RTL

Anna Nooshin (32) heeft de vlogcamera aan de wilgen gehangen. Inmiddels is de brunette voornamelijk voornamelijk te bewonderen op Instagram, als presentatrice van Hollands Next Top Model en af en toe in video's voor haar YouTube-kanaal. Maar waarom is ze gestopt met de wekelijkse levensupdates op het platform?

"Ik merkte dat er minder behoefte was aan mijn vlogs"

Anna kreeg nationale roem door haar openlijke vertoning van haar leven op YouTube. Toch koos de 32-jarige ervoor om niet meer zoveel van zichzelf te tonen in haar vlogs. "Ik merkte dat er minder behoefte was aan mijn vlogs", verklaart de brunette aan Grazia. "En dat begrijp ik ook heel goed. Ik laat veel dingen níet zien, en dat is in principe niet hoe vloggen werkt." Tegenwoordig moeten haar fans het slechts doen met haar presentatieklussen en Instagram feed. 

View this post on Instagram

Shoot day done 💪🏻

A post shared by Anna Nooshin (@annanooshin) on

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Anna Nooshin krijgt nieuw programma van BNNVARA

"Ik heb altijd alleen gedeeld wat ik wilde delen", gaat Anna verder. "Op die manier geef je wel minder voer voor discussie natuurlijk." Hiermee lijkt de social media-koningin te duiden op de ophef die kwam door haar Instagram-kiekjes. Zo wist ze furore te maken doordat het leek alsof ze haar lippen had laten doen. Ook iedere bikinifoto die de influencer plaatst zorgt voor een enorme berg likes en comments, maar vaak ook negatieve opmerkingen. 

View this post on Instagram

Flamingo pose check

A post shared by Anna Nooshin (@annanooshin) on

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Anna Nooshin over breuk met ex Danny: 'Dat waren grote klappen'

"Mensen hebben nou eenmaal een bepaald beeld van mij. Dat beeld heb ik zelf in stand gebracht én gehouden, onder meer door mijn liefde voor een bepaalde esthetiek", verklaart Anna. "Ik geniet er erg van om de mooie kanten te laten zien, mijn sexy kant bijvoorbeeld (...) De ene dag leef ik vol glamour, de andere dag veel minder. Het ene is niet échter of minder echt dan het andere."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

'Nog altijd sluikreclame bij grote vloggers als Anna Nooshin'

Eén van de dingen waar Anna nu tijd voor heeft, is acteren. Zo verscheen ze onlangs nog in Men in Black. Bekijk de video hieronder waarin ze uitleg geeft over haar eerste internationale filmrol. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore