Entertainment

Monique en André nemen afscheid van 'allerbeste vriendin'

26 november 2019 22:26 Aangepast: 26 november 2019 22:38
Beeld © ANP

Het is een heftige dag voor Monique Westenberg (41). De blondine heeft afscheid moeten nemen van haar "koningin" oma Corrie, die vanavond kwam te overlijden. Ook Moniques ex-vriend André Hazes (25) deelt zijn droevenis op Instagram.

"Mijn hart is voor altijd gebroken"

"Onze koningin. Onze steun en toeverlaat. Onze 'moeder'. Ons alles!", schrijft Monique bij haar emotionele eerbetoon aan haar oma. "Vandaag om 20:00 uur is de allerliefste, de mooiste, de krachtigste vrouw in ons leven naar de hemel gegaan. Mijn hart is voor altijd gebroken."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Monique Westenberg verrast met bijzonder cadeau

"Mijn allerbeste vriendin is niet meer", aldus André in zijn bericht. "Een moeder in de tijd dat ik die even niet had. Een luisterend oor. Een uitgesproken mening. Een van de weinige mensen waar ik iets van aannam. Bedankt voor de liefde, warme maaltijden, open deur en puurheid. Houd van je Cor." 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

André Hazes coach in The Voice Senior

Deze heftige dag komt na een bijzonder roerige periode voor Monique en André. De twee zetten een punt achter hun relatie en kwamen terecht in een mediastorm. De zanger heeft zelfs besloten om weekblad Privé aan te klagen om hun voorpagina, zoals te zien is in de video hieronder. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore