Ga naar de inhoud
Entertainment

Mental Theo en Charly Lownoise stoppen als duo

Beeld © RTL Boulevard

Ontblote bovenlijven, petjes achterstevoren en 365 dagen per jaar een net iets te bruine teint, old school gabbers Charly Lownoise en Mental Theo vieren hun 25 jarig bestaan. Maar vandaag maken ze ook triest nieuws bij ons bekend.

"Stoppen doe je op je hoogtepunt"

Mental Theo en Charly Lownoise stoppen als duo

01:52

In het 25ste jaar als duo gingen Charly en Mental Theo nog de bühne op, maar dit is wel de laatste keer. Dat laat het dj-tweetal weten. "Stoppen doe je op je hoogtepunt", aldus Mental Theo.

Spektakel

"We hebben tijdens onze '25 Years'-tournee laten zien dat we de grootste zijn. Ruim 300.000 uitzinnige fans hebben afgelopen jaar keihard met ons gefeest. En om die te bedanken gaan we nog één keer samen helemaal los. 'The Final Show' wordt groots; episch; in stijl; zoals wij dat nou eenmaal doen. Het gaat een onvergetelijk spektakel worden!"

Mental
Lees ook:
Mental Theo en The Darkraver bij show Paul Elstak

"Na 27 jaar samenwerking met zó'n jaar af te kunnen sluiten is een kroon op onze duo-carrière", aldus Charly Lownoise.

"Het had niet beter of mooier gekund. Het is voor mij en Theo samen mooi geweest, maar we willen nog één keer alles geven en eruit met een heuglijke big bang. Op zaterdag 18 april in de Ziggo Dome. Samen, met onze trouwe fans, en met een keur aan muzikale gasten."