Entertainment

Victoria Beckham: niet leuk dat mensen mijn zoon sexy noemen

25 november 2019 21:00 Aangepast: 25 november 2019 21:00
Beeld © Getty Images

Als zo'n van een Spice Girl en misschien wel de bekendste Britse (ex-)voetballer ter wereld, is het niet zo gek dat Brooklyn Beckham (20) ongelooflijk veel aandacht krijgt. Maar zijn moeder Victoria (45) vindt het maar niets dat haar kind bestempeld wordt als 'sexy', vertelt ze aan Ellen DeGeneres (61).

"Ik wil er eigenlijk niets over horen"

Victoria en David Beckham hebben samen vier kinderen. Brooklyn is de oudste van de kids, daarna komen Romeo (17), Cruz (14) en Harper (8). Waar de drie jongste telgen nog gewoon op school zitten, maakt het oudste Beckham-joch al een tijdje de rondes in Hollywood. Ook zijn relaties worden breed uitgemeten, net als zijn looks. Maar moeder Victoria vindt het helemaal niet leuk om te horen dat mensen haar kleine mannetje sexy vinden. Dat vertelt de oud-Spice Girl tijdens de Ellen DeGeneres Show

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Ladykiller Brooklyn Beckham heeft alweer een nieuwe liefde

De aanleiding was dat Brooklyn in het lijstje 'Meest Sexy Mannen van 2019' stond van People. En dat is iets waar Victoria maar moeilijk aan kan wennen. "Ik weet niet of dat allemaal wil weten", vertelde de modeontwerpster in gesprek met Ellen. "Ik wil er eigenlijk niets over horen." Ook kwam haar jongere zoon Romeo ter sprake, waarmee ze laatst nog een filmpje opnam voor TikTok. De twee deden een oud Spice Girls-dansje. "Hij zei: 'Zo, dan krijg een stuk meer volgers.' Hij heeft me gewoon gebruikt!", lachte Victoria. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Brooklyn Beckham datet met Victoria Beckham lookalike

Victoria heeft intens veel succes de afgelopen jaren, zelfs zonder de Spice Girls. Naast haar imperium als modeontwerpster is de brunette onlangs nog in de make-up-industrie gedoken. Bekijk de video hieronder over haar eerste maquillage-producten. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore