Entertainment

Ronald Molendijk maakt overstap naar Talpa

25 november 2019 13:55 Aangepast: 25 november 2019 14:04
Beeld © ANP

Ronald Molendijk maakt de overstap naar Talpa Network. De dj en muziekproducent gaat bij verschillende onderdelen van het bedrijf aan de slag, zo meldt Talpa.

"Een lang gekoesterde wens die in vervulling gaat"

In ieder geval zal hij als expert te zien zijn bij Shownieuws. Eerder vertolkte Molendijk een dergelijke functie bij RTL Boulevard. Het is niet bekend of de producent daarmee ophoudt, nu hij naar Talpa vertrekt. Verder wordt Molendijk betrokken bij de ontwikkeling van muzikale formats voor online dienst KIJK en voor de televisiezenders van Talpa Network.

Miniatuurvoorbeeld
lees meer:

Ronald Molendijk en Lakshmi live met elkaar in gesprek

"Ik ben superenthousiast over het scala aan mogelijkheden dat Talpa Network mij biedt", zegt Molendijk, die als dj samen met Erland Galjaard het duo Soulvation vormt. "Ik kan er mijn passie voor muziek, talent- en conceptontwikkeling in alle vrijheid aanwenden en ontwikkelen. Een lang gekoesterde wens die in vervulling gaat."

Ook Marco Louwerens, directeur televisie van Talpa, is enthousiast. "Ronald is een enorm veelzijdig mens bij wie creativiteit, muzikaliteit en onbegrensd denken elkaar versterken", reageert Louwerens. "Ik ben erg blij met zijn komst."

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Beschuit met blauwe muisjes voor Ronald Molendijk

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore