Entertainment

Lief: Nicolette van Dam deelt lijstje aan de Sint van dochtertje

24 november 2019 18:53 Aangepast: 24 november 2019 18:57
Beeld © Instagram @nicolettevandam1

Nu Sinterklaas weer in het land is zijn de kids van bekend Nederland in de weer met het samenstellen van hun verlanglijstje. Ook het dochtertje van Nicolette van Dam (35) heeft het speelgoedboek doorgebladerd, maar de zeven-jarige heeft ook nog een bijzondere boodschap voor de goedheiligman.

“Wat is dit toch een heerlijke tijd…”

“Wat is dit toch een heerlijke tijd…”, schrijft de moeder van Lola-Lily bij het lijstje van haar dochtertje. Op het briefje schrijft de zeven jaar oude dochter van de presentatrice dat ze weet hoe druk Sinterklaas het heeft, en dat het haar daarom ook niet uitmaakt als ze niet heel veel speelgoed krijgt dit jaar. Maar niet te vergeten: ze vindt "dat wel leuk", om cadeautjes te krijgen.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Dieuwertje Blok niet meer over straat door Sinterklaasjournaal

Hoog op haar lijstje staat een Lego Friends-set en een hamsterspeelplaats. En haar brief brengt ook andere op een idee. "Geen idee wat het is, maar nu wil ik het ook", reageert goede vriendin Manon Meijers onder de post.

Sinterklaas viert 5 december al jaren niet alleen zijn verjaardag, het is ook aanleiding voor misschien wel de heftigste discussie van het jaar: de Pietendiscussie. Steeds meer artiesten spreken zich uit over de kwestie en zelfs Kim Kardashian bemoeit zich er nu mee.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Gerda Havertong mengt zich in discussie Zwarte Piet

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore