Entertainment

Alec Baldwin gaat nog steeds voor kind nummer vijf

23 november 2019 10:45 Aangepast: 23 november 2019 15:47

Alec (61) en Hilaria (35) Baldwin stoppen niet met hun pogingen een vijfde kindje te krijgen. Dat zeiden ze tegen Entertainment Tonight tijdens een tripje naar het American Museum of Narural History. Eerder deze maand kreeg Hilaria opnieuw een miskraam, nadat ze in april ook al een kindje verloor.

"Ik heb een hele fijne man die er altijd voor me is"

"Ik voel me zo goed als je je kan voelen op zo'n moment," zei de 35-jarige Hilaria. "Ik voel me al iets beter dan vorige week, en erover praten en mijn ervaring delen helpt me genezen." De 61-jarige Alec en zijn vrouw hebben al vier kinderen. "Ik heb een hele fijne man die er altijd voor me is. Hij brengt me naar het ziekenhuis als ik geopereerd moet worden, en hij is er als ik weer wakker word."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

61-jarige Alec Baldwin wordt voor de vijfde keer vader

De actrice deelde het nieuws over haar miskraam op Instagram, ook om zo het taboe op een miskraam. Toch wilt het stel niet eindigen met een droevige noot. "Als je kinderen hebt, en je bent zoals wij, dan heb je soms het gevoel dat je niet kan stoppen. Elke keer als we weer een nieuw gezinslid verwelkomen denken we: 'Dit is geweldig. Laten we er nog meer nemen!'" vertelt Alec. Dus gaan de twee weer aan de slag om hun dochter en drie zoons een nieuw broertje of zusje te geven.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore