Ga naar de inhoud
Entertainment

Bloedstollend: dit zijn de eerste beelden van YOU seizoen 2

Beeld © Instagram @younetflix

Fans van de Netflix-serie YOU kunnen gaan aftellen naar tweede kerstdag, want dan zet de streamingdienst het tweede seizoen van de populaire serie online. Hoewel er (helaas) nog altijd geen trailer is verschenen, zijn nu wel de eerste foto's naar buiten gebracht. En die zorgen voor flink wat vragen...

Het tweede seizoen, dat naar verluidt een stuk duisterder wordt dan alles wat we tot nu toe gezien hebben, brengt een compleet nieuwe kant van Joe Goldberg aan het licht. En van die 'nieuwe kant' krijgen we op de foto's alvast een klein voorproefje. Op de eerste beelden zien we hoe Joe hoogstwaarschijnlijk zijn nieuwe slachtoffer, met de ironische naam Love (gespeeld door actrice Victoria Pedretti), aan het achtervolgen is terwijl ze rustig haar boodschappen aan het doen is.

Joe en Love hebben geen relatie, zoals hij en Beck dat hadden. "Dit is een ander soort liefde", vertelde schrijver Sera Gamble eerder. "Joe had Love alleen kunnen ontmoeten na wat er tussen hem en Beck is gebeurd. Joe is niet op zoek naar liefde. Hij is heartbroken door wat er is gebeurd. Love biedt hem een ander soort vriendschap en een ander soort relatie.”

It's
Lees meer:
It's official: op déze datum verschijnt seizoen twee van YOU

Op het andere kiekje kijken Joe en Candace (zijn eerste grote liefde) elkaar diep in de ogen aan. Trouble is coming...

YOU vertelt het verhaal van Joe, een jongen die helemaal geobsedeerd raakt door Beck (Elizabeth Lail), een meisje dat op een dag bij hem in de boekwinkel binnenstapt. Joe gaat steeds verder om haar aandacht te krijgen en haar duidelijk te maken dat hij voor haar de ware is. In het tweede seizoen van YOU verhuist Joe van New York naar Los Angeles. Wat hij daar precies gaat doen is nog niet bekend.

Netflix
Lees ook:
Netflix ontkent geruchten nieuwe koningin The Crown

Het tweede seizoen van YOU is vanaf 26 december te bingen bij Netflix.