Entertainment

Piet Paulusma neemt op 30 december afscheid

22 november 2019 14:00
Beeld © ANP

Piet Paulusma (62) neemt op 30 december na 23 jaar afscheid van zijn trouwe kijkers. Hij zal dan zijn laatste weerbericht presenteren voor SBS 6 en zal in de maand december langs alle provincies gaan om zijn kijkers te bedanken.

"Noem het geen afscheid want ik ga gewoon door"

Piet kreeg begin dit jaar te horen dat zijn contract bij SBS niet wordt verlengd. De zender heeft namelijk besloten om een andere invulling aan het weer op televisie te geven. Hiervoor zijn Dennis Wilt en Amara Onwuka, afkomstig van RTL, aangetrokken. Toch ziet de weerman geen donkere wolken op de voorspelling en hij is dan ook van plan om gewoon het weer te blijven presenteren op zijn eigen manier. Inclusief zijn vaste afsluiting: oant moarn. Hiervoor is Piet nog altijd in gesprek met Omroep Max en wil ook online verder gaan. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Dure Piet Paulusma: 'Er is nog niets definitief'

Van een eventueel pension wil de Fries dan ook niets weten. "Daar ben ik nog lang niet mee bezig”, zegt de weerman tegenover het AD. De komende maand staat voor de weerman vooral in het teken van bedanken. "Ik ga alle provincies langs om de kijker te bedanken. Noem het geen afscheid want ik ga gewoon door, alleen niet bij SBS 6."

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore