Entertainment

Temptation-Laura geeft gezondheidsupdate na mishandeling

21 november 2019 15:05
Beeld © RTL

Na de heftige toetakeling gaat het nu beter met Laura Moenaert (22). De blondine deed mee aan het vorige seizoen van Temptation Island, maar werd door sommige kijkers in elkaar getrapt om haar 'saaie' persoonlijkheid. Inmiddels gaat het goed met haar, laat ze weten via Instagram Stories.

"Ik heb al een tijdje geen last meer van mijn verwondingen"

"Ik ben mentaal en fysiek volledig genezen", aldus Laura over haar toestand na de ernstige toetakeling die ze kreeg van de kijkers van Temptation Island. De blondine werd aangevallen op de fiets, omdat men vond dat ze te saai was in dat seizoen van de show. "Ik heb een lastige periode achter de rug", liet ze destijds weten. Maar nu is Laura hersteld: "Ik heb al een tijdje geen last meer van mijn verwondingen."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Temptation-Yasmin onder vuur om 'jatwerk' nieuw liedje

Daarnaast vertelt Laura hoe het contact nu is met haar Temptation-collega's. "Ik heb geen contact meer met de mannelijke verleiders", laat de blondine weten. "Ten eerste had ik met geen enkele jongen echt een klik. En ten tweede omdat er enkele verleiders aan het stoken zijn. Ze proberen heel veel mensen tegen elkaar op te zetten. Sommigen zijn alleen maar bezig met Roger zwart te maken, of Morgan (...) Met zulke mensen kan ik geen vriendschappen opbouwen." Wel is alles koek en ei tussen de dames van het programma. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Hart van BN'er stelen? Temptation Island VIPS zoekt verleiders

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Nieuwe liefde voor Temptation-Pommeline?

Laura deed al eerder haar verhaal in Temptation Gossip. Bekijk de video hieronder over hoe Laura van haar fiets werd geschopt. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore