Entertainment

Xelly Cabau van Kasbergen viel 30 kilo af

19 november 2019 12:09
Beeld © ANP

Xelly Cabau van Kasbergen (31) kwam tijdens haar zwangerschap de nodige kilo's aan. Toen haar zoontje ter wereld kwam, vlogen ze er ook weer vanaf. Haar geheim? Sporten is het in ieder geval niet.

"Ik heb nog steeds niet gesport"

Xelly raakte alle zwangerschapskilo's snel kwijt na de geboorte van Yono. Ze heeft geen idee hoe ze zo snel weer in shape raakte. In haar nieuwste vlog legt ze het uit. "Dat weet ik eigenlijk ook niet, want ik at twee maaltijden per maaltijd. Vraag maar aan mijn vrienden; het is echt heel erg." Tijdens haar zwangerschap was ze zo'n dertig kilo aangekomen. "Maar ik heb natuurlijk een baby gekregen en ik hield veel vocht vast."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Xelly deelt mierzoet kiekje met 5 weken oude zoontje

Haar zoontje Yono werd eind april geboren. Sindsdien is haar leven ontzettend veranderd, niet alleen door de komst van haar knul, maar ook op een ander vlak. "Ik heb nog steeds niet gesport. Ik vind sporten wel lekker, maar nog geen zin in gehad of zo. Dus ik weet het niet. Het betekent niet dat ik nu helemaal strak ben. Het is nog een beetje dit...", zegt ze, terwijl ze met haar hand een trillende beweging maakt.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore