Ga naar de inhoud
Entertainment

Igoné de Jongh over relatie Thijs Römer: 'Het is zó compleet'

Beeld © ANP

Igoné de Jongh (40) vierde onlangs nog de liefde met Thijs Römer (41) tijdens hun huwelijk, maar die liefde gaat niet bezegeld worden met een baby, vertelt de balletdanseres in LINDA. En daar heeft ze een heel duidelijke reden voor.

"Het is nu goed zo"

Igoné heeft al zoontje Hugo uit een eerder huwelijk, maar geeft eerlijk toe toch nog graag een kindje erbij te hebben gewild. "Ik had héél graag een meisje erbij willen hebben, misschien ook omdat mijn eigen moeder is overleden", legt de balletdanseres uit aan LINDA. "Dan zou ik misschien iets van die moeder-dochterliefde terugkrijgen. Thijs en ik hebben er ook wel over gesproken."

It's
Lees ook:
It's official: Thijs Römer en Igone de Jongh zijn getrouwd

Toch willen de tortelduifjes geen baby in de mix gooien. "Maar het feit is dat we allebei een kind hebben uit een ander huwelijk", gaat Igoné verder. "Die twee kunnen het zo magisch goed met elkaar vinden, en we hebben het met z’n vieren zo goed, het is zó compleet. Als wij dan met z’n tweeën nog een kindje krijgen, gaan die andere twee kinderen in en uit, zoals dat gaat met gescheiden ouders, terwijl wij dan met z’n drieën altijd bij elkaar zouden zijn. En dát willen we niet. Het is nu goed zo."

Igone
Lees ook:
Igone de Jongh neemt afscheid bij het Nationale Ballet

De ware liefde gelooft Igoné ook niet in. "Dat weet je toch nooit? Zeker niet na een scheiding", vertelt ze. Daarentegen vindt ze wel dat ze haar relatie met Thijs goed onderhoudt. "Wat wij goed doen, als je al iets goed kunt doen in een relatie, is dat wij heel erg graag van elkaar wíllen houden. Het is totaal geen opdracht. We wíllen het, omdat we het echt leuk vinden. Als je het zo simpel kunt houden, ben je al een heel eind."

Jan
Lees ook:
Jan Taminiau ontwerpt voor ballerina Igone de Jongh

Het koppel stapte onlangs nog in het huwelijksbootje. Bekijk de video hieronder over het huwelijk van Igoné en Thijs. 

Thijs Römer en Igone de Jongh genieten na van huwelijk

01:21

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore