Entertainment

Noel Gallagher: 'Elke tweet van Liam is nagel aan Oasis' doodskist'

18 november 2019 11:38 Aangepast: 18 november 2019 16:03
ANP

De kans dat Pasen en Pinksteren op dezelfde dag vallen lijkt groter dan dat Oasis ooit weer samenkomt. In The Big Issue vertelt Noel Gallagher dat elke tweet die zijn broer Liam de wereld in slingert "een nagel aan de doodskist van Oasis" is.

"Je bent een grotere fucking idioot dan je eruitziet"

"Het is vreemd gedrag voor iemand die een moord zou doen om mij op te laten bellen en te zeggen 'laten we het doen' ", zegt Noel in het tijdschrift over het gedrag Liam en zijn wens om Oasis weer bij elkaar te krijgen. "Maar elke tweet die hij stuurt is weer een nagel aan de doodskist wat betreft dat idee", aldus de oudste van de twee Gallagher-broers. "Als je ook maar even denkt dat ik samen met jou op een podium ga staan na alles wat je hebt gezegd, dan ben je echt een grotere fucking idioot dan je eruitziet", besluit Noel zijn tirade tegen zijn broer.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Liam Gallagher in Peaky Blinders?

Liam zelf reageerde maandagochtend op Twitter op het interview van zijn broer. "Ik krijg van een afstandje het nieuws mee dat team NG (Noel Gallagher, red.) probeert om mij van Twitter af te krijgen omdat ze mijn tweets niet leuk vinden. Succes daarmee, jij kleine scheet", schrijft hij cynisch.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Liam Gallagher gaat voor de derde keer trouwen

De Gallaghers zijn al een tijdje niet 'on speaking terms' na een hoop moddergooien over en weer. Hierbij zouden onder meer reacties van Liam op Noels vrouw, Sara MacDonald, de reden zijn.

ANP/RTL Boulevard

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore