Entertainment

Bonnie St. Claire al 15 maanden geen druppel alcohol aangeraakt

18 november 2019 07:33 Aangepast: 18 november 2019 08:18
Beeld © ANP

Bonnie St. Claire viert maandag niet alleen haar 70e verjaardag. De zangeres, die al jaren worstelt met een alcoholprobleem, is ook vijftien maanden nuchter. "Ik drink al meer dan een jaar niet meer. Geen druppel alcohol. En dat niet van de ene dag op de andere, maar van de ene minuut op de andere", zegt Bonnie in De Telegraaf.

"Het smáákte me gewoon ook niet meer"

De zangeres vond het genoeg geweest. "Het zat er al een tijdje aan te komen hoor, achteraf kun je wel zeggen dat ik het toch een beetje heb afgebouwd zonder dat ik dat zelf in de gaten had. Het smáákte me gewoon ook niet meer." Bonnie mist de alcohol niet en is naar eigen zeggen een "veel vrolijker vrouw". "De vrouw die ik van nature ook ben en altijd ben geweest!"

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Bonnie St. Claire slaat haar man tijdens optreden

De zangeres geeft maandagavond een groot verjaardagsfeest, maar zit zelf aan het water. "Ja, maar wel water met bubbeltjes. Het is feest hè, hahaha."

Haar verjaardag viert Bonnie niet met het geplande boek over haar leven en carrière. "Dat was de bedoeling, maar het is er niet van gekomen. En inmiddels heb ik het gevoel dat er nog zoveel leuks gaat gebeuren wat er dan ook in moet." Het boek is voor nu op de lange baan geschoven. "Die biografie kan met 75 ook nog wel. Of wat dacht je van 95?"

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Marijke Helwegen geeft lever aan Bonnie St. Claire

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore