Entertainment

Gordon Ramsay tast diep in de buidel voor verjaardag dochter

18 november 2019 03:12 Aangepast: 18 november 2019 07:59
Beeld © Getty Images

Gordon Ramsay (53) zou diep in de buidel hebben getast voor het verjaardagsfeestje van dochter Matilda. Volgens de Daily Mirror zou hij weleens een half miljoen pond (bijna 600.000 euro) kunnen hebben betaald voor een optreden van Ed Sheeran.

Ed zou de favoriete zanger zijn van 'Tilly', en zij zou dan ook niets liever hebben gewild dan een miniconcert van de zanger voor haar achttiende verjaardag. Die vierde ze dit weekend in een Londense club, waar honderden gasten haar kwamen feliciteren, onder wie Brooklyn en Romeo Beckham.

Enkele aanwezigen deelden een foto van het optreden van Ed, die vijf eigen nummers zou hebben gezongen voor hij Happy Birthday inzette.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Gordon Ramsay leert half jaar oude baby Oscar autorijden

Volgens The Sun had het feestje een James Bond-thema, en was er onder meer een ijssculptuur in de vorm van 007, waaruit gasten een shotdrankje konden drinken. Tilly zelf deelde een foto waarop ze in een gouden jurk met haar pa poseert.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Gordon Ramsay vindt sterren teruggeven bullshit

Matilda trad al jong in haar vaders voetsporen door in zijn programma's Hell's Kitchen en Masterchef Junior te verschijnen. De jonge kokkin staat ook centraal in de culinaire realityreeks van de familie: Matilda And The Ramsay Bunch.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore