Ga naar de inhoud
Entertainment

'Personage Paul Walker keert terug in Fast & Furious 9'

Beeld © Universal Studios

Het is iedere keer weer een heel spektakel wanneer er een nieuwe Fast & Furious-film uitkomt en de volgende zou zomaar eens behoorlijk wat stof kunnen doen opwaaien. Naar het schijnt keert het personage van de overleden Paul Walker namelijk terug in de negende film van de franchise.

"Pauls personage Brian had een prachtig afscheid dat niet gebruikt mag worden om meer geld te verdienen"

Brian O'Connor, het personage van Paul Walker, zou zomaar kunnen terugkeren in Fast & Furious 9. De acteur overleed in 2013 op 40-jarige leeftijd, waarna zijn broers Cody en Caleb zijn laatste scènes in de zevende editie van de franchise overnamen. De producers van de nieuwe film zouden op zoek zijn naar iemand die Pauls schoenen zou kunnen vullen, wordt op Twitter gemeld. "Ik weet nog niet zo goed hoe ik me hierbij voel", aldus bron Daniel Richtman. 

Cardi
Lees ook:
Cardi B toegevoegd aan cast Fast & Furious

De fans van de Fast & Furious-films zijn in ieder geval niet blij hiermee. "Dit zou het einde van Fast 7 ondermijnen én Paul zelf. Schandalig", meent een liefhebber. "Pauls personage Brian had een prachtig afscheid dat niet gebruikt mag worden om meer geld te verdienen", vindt een ander. Broer Cody heeft al eerder gehint dat hij misschien zijn broers personage zou vullen. "Ik denk dat alles mogelijk is en we zullen zien wat er in de toekomst gebeurt", liet hij weten aan Metro

Dochter
Lees ook:
Dochter Paul Walker herenigd met Fast & Furious-collega's

Verder is er weinig bekend over de volgende installatie in de filmreeks, al hint Vin Diesel zowat wekelijks over de voortgang op Instagram. Fast & Furious 9 zou in 2020 uit moeten komen. Onlangs verscheen er nog een spin-off van de serie. Bekijk de video hieronder om er alles over te weten te komen. 

Fast & Furious spin-off wordt goed ontvangen

04:28