Entertainment

Ruud de Wild eerlijk over ware liefde Olcay Gulsen

17 november 2019 15:40 Aangepast: 17 november 2019 17:27
Beeld © ANP

Ruud de Wild heeft geen geheimen voor zijn vriendin Olcay Gulsen. Er is niemand die hem zo goed kent als zij, vertelde Ruud zondagmiddag in het radioprogramma De Perstribune.

"Zij pikt het niet als ik ga sjoemelen met de waarheid"

"Niemand kent me zo goed als mijn vriendinnetje", vertelt de maker van de podcast 30 Minuten Rauw in het NPO Radio 1-programma. "Omdat zij een enorme mensenkennis heeft." Olcay was begin dit jaar te gast in de podcast van Ruud, waarbij zij hem de vragen stelde. "Dat was het meest ongemakkelijke, diepgravende interview wat ik ooit gehad heb. Ze vroeg allemaal ongemakkelijke dingen, over de echte liefde", blikt Ruud terug op hun ontmoeting, waarin de vonk tussen de twee oversloeg.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Ruud de Wild zo trots als een pauw op liefje Olcay Gulsen

Tijdens het gesprek was Ruud dan ook voorzichtig in zijn antwoorden. "Ik was wel bang, ja. Zij kan een behoorlijk ongeleid projectiel zijn. Ik was echt alert, van wat komt er nog." Ruud denkt dat hij sinds hij met Olcay is oprechter is. "Zij pikt het niet als ik ga sjoemelen met de waarheid."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Ruud de Wild en Olcay zoenen er op los tijdens weekendje weg

In juni ging het koppel na vier maanden korte tijd uit elkaar omdat de presentatrice het moeilijk had met het plotselinge overlijden van haar ex.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Olcay geeft meer duidelijkheid over relatie met Ruud

Bekijk de video hieronder waarin Ruud uitlegt hoe hij zijn relatie met Olcay weer oppikte na de korte break. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore