Entertainment

Dochter Jan Akkerman weet The Voice-coaches niet te overtuigen

16 november 2019 14:18 Aangepast: 16 november 2019 14:19
Beeld © The voice of Holland

Bijna twee miljoen kijkers zagen vrijdagavond hoe de dochter van gitarist Jan Akkerman (72) een poging waagde de jury te overtuigen van haar talent in The voice of Holland. Maar zo succesvol als haar vader, was ze helaas niet.

"Dan eindigt het als een soort hysterie waar ik gewoon niks mee te maken wil hebben"

De 24-jarige Laurie zong het prachtige nummer Without You van Avicii tijdens de tweede aflevering van The Blind Auditions. Hoewel ze sterk begon, wist ze niet de juiste snaar te raken. “Het was zoveel dat ze in twee minuten probeerde te stoppen. Het begon spannend, maar dan eindigt het als een soort hysterie waar ik gewoon niks mee te maken wil hebben", keurde coach Waylon haar optreden naderhand af.

Miniatuurvoorbeeld
Ook leuk:

Waylon geconfronteerd met ex-liefje in The voice of Holland

Gelukkig kan ze altijd rekenen op haar vader, die als gitarist van de band Focus de nodige ervaring heeft. “Ik ben ontzettend trots op Laurie en ik probeer haar muzikaal op alle mogelijke manieren te steunen, te stimuleren en te inspireren. Maar zij moet haar eigen pad bepalen", vertelde hij voor het moment suprême op camera. "Ik vind het te gek, dat het helemaal uit haarzelf komt. En dan maar hopen dat de stoelen gaan draaien.”

Miniatuurvoorbeeld
Ook leuk:

Bizarre auditie van Sophia verplettert TVOH-kijker en coaches

Maar helaas gebeurde dat niet. Geen één stoel draaide om. “Ik heb het geprobeerd", aldus Laurie. "Er zat zo weinig emotie in, je bent alleen maar bezig met stoelen die moeten draaien."

Kijk de hele aflevering hier terug.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore