Ga naar de inhoud
Entertainment

Monica Geuze en Lars Veldwijk uit elkaar

Beeld © ANP

Het is officieel: het is over tussen Monica Geuze (24) en Lars Veldwijk (28). De twee kondigen het nieuws aan op Instagram.

"Na een aantal mooie jaren hebben we er samen voor gekozen om uit elkaar te gaan"

"Na een aantal mooie jaren hebben we er samen voor gekozen om uit elkaar te gaan. Er is geen sprake van ruzie en onze prachtige dochter zal voor ons beiden altijd op nummer 1 staan!", meldt Lars op zijn Instagram. Monica zet exact hetzelfde bericht op haar Instagram met precies dezelfde foto van de twee. 

Monica
Lees ook:
Monica Geuze over transfer Lars Veldwijk: 'Ik ga niet zomaar mee'

Onlangs gaf de blondine nog aan dat ze niet zomaar haar voetballende vriend achterna zou gaan, mocht er een transfer plaatsvinden. "Deze zomer kreeg hij een aanbieding vanuit Iran: een no-go", vertelde ze in Grazia. "Ik wilde niet dat mijn carrière er heel erg onder zou gaan lijden als we naar het buitenland vertrokken. Nu heb ik dat losgelaten, want je hebt het toch niet in de hand hoe het allemaal loopt. We hebben allebei een carrière met eindeloze opties, dus er is geen reden om er zo gespannen over te doen."

"Dat hangt helemaal van het land af", vertelde Monica toen nog in haar interview. "Als het een fijne, zonnige bestemming is waar ik mijn eigen ding kan blijven doen, prima. Maar Lars kreeg afgelopen zomer een aanbieding uit Iran. Dat vond ik echt een land waarvan ik dacht: nee. Vrouwen mogen niet eens het voetbalstadion in (...) Dat zijn dingen waar ik totaal niet achter sta en niet aan mee zou willen werken. Op het moment dat je daar gaat wonen, erken je de regels die daar gelden. (...) Dat is ook niet het juiste voorbeeld voor mijn dochter."

Monica en Lars kregen samen dochtertje Zara-Lizzy. In de video hieronder vertelt ze openhartig over het moederschap. 

Moederschap valt Monica Geuze zwaarder dan gedacht

01:19