Welkom bij RTL Nieuws! Hier vind je voortaan ook al jouw Bright nieuws, video's, stuff en meer.

Heb je nog vragen? Check onze FAQ.

×
Entertainment

Yes! Netflix komt met spin-off over Octo uit SpongeBob

15 november 2019 14:02 Aangepast: 15 november 2019 14:35
Beeld © Nickelodeon

Het wordt een dolle boel op Netflix binnenkort: de streamingdienst heeft namelijk een samenwerking aangekondigd met Nickelodeon. Al eerder betekende dit dat series als Victorious en Sam & Cat op het platform verschenen, maar ook komen ook nieuwe shows bij. En in één daarvan staat Octo eindelijk de spotlight.

SpongeBob Squarepants is een enorm jeugdsentiment voor velen. De animatieserie wordt al sinds 1999 uitgezonden en maakt twintig jaar later nog altijd nieuwe afleveringen. En de populaire show gaat na een eigen film en een heel assortiment aan spulletjes nu ook verder uitbreiden. Octo, de buurman van de spons die in een ananas diep in de zee woont, krijgt zijn eigen spin-off!

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Spongebob Squarepants krijgt een prequel

De chagrijnige buurman van SpongeBob speelt maar al te graag op de klarinet en staat achter de kassa in de Krokante Krab. Dat laatste doet hem echter niet veel, zijn droom is om door te breken met zijn muziek. Daar zal de nieuwe serie naar verluid dan ook op focussen. Bovendien is het nog niet bekend of het een serie of een film zal gaan worden. Wanneer het verschijnt blijft ook nog even onduidelijk, maar er is genoeg om naar uit te kijken dus. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

De bedenker van SpongeBob is overleden

Netflix blijft investeren in nieuwe content, zo kwam gisteren de film The Irishman uit op het platform. Bekijk de video hieronder om erachter te komen waarom dit de duurste film is die de streamingdienst ooit heeft geproduceerd. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore