Entertainment

André Hazes: 'Bridget is een tof wijf'

14 november 2019 17:24 Aangepast: 14 november 2019 17:32
Beeld © ANP

Het liefdesleven van André Hazes (25) en Bridget Maasland (45) staat al een aantal dagen volop in het nieuws. De twee bevestigden hun liefde voor elkaar vlak nadat de zanger bekendmaakte dat het over was met zijn voormalige vriendin Monique Westenberg (41). Aan Shownieuws doet hij een boekje open over hoe "tof" hij zijn nieuwe liefje vindt.

"We zijn al zowat getrouwd, volgens sommige mensen"

Bridget wordt door André bestempeld als één van de "tofste wijven" die hij ooit heeft ontmoet. De zanger vertelt in geuren en kleuren aan Shownieuws over zijn nieuwe liefdesavontuur. "Ik heb sinds kort contact met Bridget en we hebben het heel leuk", verklaart hij. "We zijn een beetje hetzelfde." De prille relatie staat al volop in de belangstelling, ook al is het volgens de Hazes-telg "eigenlijk nog helemaal niets." 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

André Hazes noemt afgelopen week 'een hel'

De twee werden al samen gespot en bezochten het concert van de band Greta van Fleet. Een moment rust hadden ze nog niet gehad en André heeft "gisteravond pas voor het eerst echt met haar gegeten. Dus we zijn aan het onderzoeken van: wat is het nou precies? Het is in zo'n stroomversnelling gegaan, maar we zijn al zowat getrouwd, volgens sommige mensen (...) Ik vind het leuk om nu over Bridget te kunnen vertellen. Daarom hebben we het ook naar buiten gebracht." 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Ondertussen: André geniet van tijd met zoontje Dré

"We wilden niet dat het zomaar zou uitkomen en ik een lul zou lijken", gaat André verder. "We hebben het expres zelf naar buiten gebracht. Maar dat had van mij ook over een maand gekund, het is pas zo kort." De manier waarop hij het aan Monique vertelde, was ook uitgedacht. "Ik vind het netjes om dat aan de moeder van mijn kind te vertellen. Dat bedoel ik goed, ik had het ook niet hoeven doen, maar voor mijn gevoel is het goed. Ik zit heel vaak te denken: wat had ik dan moeten doen? Ik dacht dat ik het allemaal heel goed had gedaan."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

André Hazes en Bridget Maasland genieten van avondje uit

De roddels over de twee blijven in elk geval doorgaan. Ook de manier waarop de bladen aan de haal gingen met het liefdesverhaal maakte de tongen los, net als het eerste kiekje van André en Bridget als koppel. Bekijk de video hieronder over die eerste foto. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore