Entertainment

Noorse prinses Märtha Louise kent lover 'uit vorig leven'

14 november 2019 16:39 Aangepast: 14 november 2019 17:34
Beeld © Instagram @Princessmarthalouise

Prinses Märtha Louise (48) en haar grote liefde Sjamaan Durek (44) brengen de gemoederen de afgelopen maanden flink in beweging. De twee zijn sinds mei samen en daar is op zijn zachtst gezegd niet iedereen het mee eens. Durek doet in een interview met People Magazine een interessant boekje open over hun ontmoeting.

"Zij was mijn koningin en ik haar farao"

De relatie tussen de Noorse prinses Märtha Louise en haar sjamaan is al maanden het gesprek van de dag. Eerder bracht de sjamaan het koningshuis flink in verlegenheid, nadat hij in een podcast uitgebreid aan het woord was over hun seksleven. Hij gaf aan dat hij zijn ejaculatie 'traint', zodat hij deze kan beheersen. "Soms heb ik drie tot vier keer per dag seks en mijn vriendin vraagt altijd: ’Ga je klaarkomen?’ Ik zeg dan: ’Nee, maar ik ga je zo veel orgasmes geven als je wil", zei de zelfbenoemde zesde generatie sjamaan.

Miniatuurvoorbeeld
LEES MEER:

Lover prinses Märtha Louise doet boekje open over seksleven

Nu doet het stel wederom een boekje open over hun relatie. Dit keer vertelt de sjamaan uitgebreid over hun ontmoeting. De twee werden door een gemeenschappelijke vriend aan elkaar voorgesteld en ze herkenden elkaar direct. "Ze kwam binnen en zei: 'Ik herinner me jou, ik weet wie je bent", vertelt Durek. "Ik zei 'Ja we kennen elkaar van heel lang geleden.' Dat kwam vanzelf uit mijn mond." Het stelletje zou elkaar namelijk ontmoet hebben in een vorig leven. "Ik heb herinneringen van ons in Egypte", vertelt de overduidelijk verliefde sjamaan. "Zij was mijn koningin en ik was farao." 

Miniatuurvoorbeeld
LEES MEER:

Prinses Märtha Louise van Noorwegen gebruikt titel niet langer

Al snel na deze bekendmaking kon het stel rekenen op een hoop kritiek. "Ik ben hier niet om hen te vertellen dat er iets mis is met hen", gaat Durek verder. "Als mensen dingen zeggen als 'dat is niet waar', beperk je naar mijn idee je bewustzijn en je vermogen om je bewust te zijn van wat er is. Je bekijkt het maar vanuit één kant."

Het verliefde stel heeft al een tijd met een hoop kritiek te verduren. Märtha Louise schreef eerder al op Instagram dat het "niet aan anderen is om voor mij te kiezen of om over mij te oordelen. Ik kies niet voor mijn man om aan een van jullie te voldoen, noch aan de normen en hokjes die je in je geest hebt gekozen om in te zitten. Ik gedij daar niet en ik besta ook niet in jouw illusie over mij. Ik kies uit liefde", aldus de prinses.

RTL Boulevard

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore