Entertainment

Halle Berry beschuldigt ex-vriend van incest en racisme

14 november 2019 16:17
Beeld © Getty Images

Gabriel Aubry (43) wordt belaagd door zijn ex-vriendin Halle Berry (53). De twee kunnen elkaar niet meer luchten of zien en de actrice beschuldigt hem er nu van een "incestueuze seksuele relatie" te hebben gehad met een familielid. Bovendien zou hij "racistische uitspraken" haar kant op hebben geslingerd tijdens hun relatie.

"Gabriel weigerde te erkennen en te accepteren dat hij hier een aandeel in had"

Gabriel en Halle hadden vijf jaar een relatie en kregen samen dochtertje Nahla (11). RadarOnline kreeg de rechtbankpapieren in handen, waarin de Catwoman-actrice haar ex ervan beschuldigd haar lichaam te bekritiseren én weigerde de etnische achtergrond van hun dochter te erkennen. Daarnaast beweert de 53-jarige dat Gabriel "jarenlang" een seksuele relatie had met een familielid van hem. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Oeps! Halle Berry verward met hoofdrolspeelster Little Mermaid

De incestueuze relatie zou slecht zijn geweest voor hun seksleven. "Na de eerste zes maanden van onze relatie ging ons seksleven eraan en na een jaar hadden we nog maar drie keer per jaar seks", zegt Halle in haar getuigenis. "Gabriel weigerde te erkennen en te accepteren dat hij hier een aandeel in had. In plaats daarvan bekritiseerde hij mijn lichaam op een heel denigrerende vrouwonvriendelijke manier. Uiteindelijk wist ik hem te overtuigen mee te gaan naar een therapeut." 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Dief berooft Halle Berry bijna van haar huis

Bovendien zou Gabriel hebben gekampt met mentale problemen, een depressie en een angststoornis, maar zou hebben geweigerd zich hiervoor te laten behandelen. Halle beweert in de rechtszaak dat dit uiteindelijk de druppel was en de twee gingen in 2010 uit elkaar. De actrice moest haar ex-vriend 16.000 dollar per maand aan alimentatie betalen, maar ook 300.000 dollar voor de kosten van zijn advocaat tijdens de rechtszaak én daarna nog eens 115.000 dollar als een soort schadevergoeding. 

Dat een scheiding erin hakt, was ook het geval voor zanger Tim Douwsma. Bekijk de video hieronder waarin hij uitlegt dat de scheiding van zijn ouders nog altijd invloed op hem heeft. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore