Ga naar de inhoud
Entertainment

Een Huis Vol keert terug met nieuwe gezinnen

Beeld © Nico Kroon/KRO-NCRV

Het populaire programma Een Huis Vol was vorig jaar een enorm kijkcijfersucces. Het is dan ook niet gek dat een gloednieuw seizoen van het programma op het punt staat om te beginnen. Dit jaar zullen we kennis maken met gloednieuwe, gigantisch grote gezinnen.

In dit negende seizoen maken we kennis met de gelovige familie Jelies. Johan en Janneke wonen met hun 7 dochters én enige zoon Harrie in Tollebeek in de Noordoostpolder. Het geloof staat voor vader Johan en rasechte Urkse Janneke op nummer één, maar ze vinden het vooral belangrijk om hun kinderen op te voeden met veel liefde en plezier. 

Hoe
Lees ook:
Hoe gaat het nu met Papa Jay van Een Huis Vol?

Ook de familie Kraan uit Boskoop is nieuw. Linda heeft 2 kinderen uit eerdere relaties als ze Ivan ontmoet. Ook Ivan heeft al een zoon en dolverliefd besluiten ze samen verder te gaan. Inmiddels zijn ze heel wat jaren én kinderen verder en telt het samengestelde gezin maar liefst 7 kinderen.

Voor de fans is er ook een bekend gezin te zien. Bij de familie Buddenbruck en hun tien kinderen staat chaos, gezelligheid en vrolijkheid vooirop. Het gezin is van plan om een toekomst in Duitsland op te bouwen en vinden dat het huis nog niet vol genoeg is, ze denken namelijk aan een elfde telg in de familie.

94.200
Lees ook:
94.200 euro voor Papa Jay van Een Huis Vol

Een Huis Vol is vanaf maandag 16 december om 19:20 te zien bij KRO-NCRV op NPO 1.

Bron: RTL Boulevard