Entertainment

André Hazes noemt afgelopen week 'een hel'

13 november 2019 19:57 Aangepast: 13 november 2019 20:15
Beeld © ANP

André Hazes (25) heeft een aantal pittige dagen achter de rug na alle commotie op het nieuws dat hij en Monique Westenberg (41) uit elkaar zijn. In een interview met Shownieuws vertelt de zanger, die inmiddels aan het daten is met Bridget Maasland (45), dat de afgelopen week "een hel" was.

"Het is verschrikkelijk"

"Het waren hele heftige dagen", vertelt André, die zaterdag via een verklaring de breuk bekendmaakte. "Vooral omdat het heel negatief is opgepakt." André baalt er vooral van dat mensen denken dat hij Monique heeft verlaten voor een andere vrouw. In dat geval zou hij de heftige reacties "heel goed begrijpen". "Maar dat is niet het geval. Het is verschrikkelijk, mijn leven is een week lang een hel geweest."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

André Hazes en Bridget Maasland genieten van avondje uit

De zanger zegt dat het tussen hem en Monique al maanden niet lekker ging. "Misschien al langer. We bleven het proberen, maar op een gegeven moment weet je dat de koek op is." Hoewel ze nu geen relatie meer hebben, houdt de liefde tussen de twee niet op. "We houden van elkaar en dat zal ook altijd zo blijven. Ze is mijn eerste liefde. Ik hoop dat we altijd normaal met elkaar om kunnen blijven gaan."

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore