Entertainment

Connie Witteman steekt Monique Westenberg hart onder de riem

13 november 2019 11:06
Beeld © ANP

Alle bladen staan er vol mee: de breuk tussen André Hazes (25) en Monique Westenberg (41). Zelfs de 68-jarige Connie Witteman heeft er een mening over die ze moet delen. En dat doet ze dan ook, via Instagram.

"Vrouwen zijn engelen, maar als je onze vleugels breekt vliegen wij weg op onze bezemsteel"

Connie Witteman, voorheen bekend als Breukhoven, is helemaal terug van weggeweest en zoekt de afgelopen tijd regelmatig te spotlights op. Iets wat Monique juist probeert te voorkomen sinds afgelopen zaterdag bekend werd dat haar relatie met André op de klippen is gelopen. Gelukkig kan ze rekenen op flink wat steun van bekend én onbekend Nederland, onder wie Connie Witteman.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Monique Westenberg openhartig over 'grootste liefde'

"Vrouwen zijn engelen, maar als je onze vleugels breekt vliegen wij weg op onze bezemsteel... nadat je er een klap mee hebt gekregen", schrijft Connie cryptisch bij een foto van zichzelf en Monique. Ze vervolgt: "Soms moet je gewoon opstaan en weggaan zodat de persoon aan de andere kant van de wip op de grond valt en merkt hoe jij diegene hebt gedragen!"

Ook Marga Bult reageert onder de post van de glamoureuze diva. “Love Monique… ook al weet ze dat niet.” Dolse Gulsen, het zusje van Olcay laat weten hoe lief ze het berichtje vindt.

Miniatuurvoorbeeld
Ook leuk:

Anna Nooshin move over! Connie Witteman is de nieuwste sensatie

Afgelopen weekend werd duidelijk dat de relatie van André en Monique na ruim vijf jaar over is. De zanger sprak van "een verschrikkelijk moeilijke keuze waar veel tranen overheen zijn gegaan". Monique liet direct al weten dat er een nieuwe vrouw in het leven van de Leef-zanger is. Nog geen 24 uur na deze bekendmaking werd duidelijk dat dat inderdaad het geval is: Dré heeft zijn hart verloren aan niemand minder dan Bridget Maasland.

Dat kwam hen op veel kritiek te staan op sociale media. Hazes reageerde via Instagram: "Ik heb Monique niet bedrogen met Bridget, mijn relatie was al over en de een is daarin sneller doorgegaan dan de ander."  

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Bridget Maasland is nieuwe liefde van André Hazes

RTL Boulevard sprak Monique gisteren over de breuk.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore