Entertainment

André Hazes en Bridget Maasland genieten van avondje uit

13 november 2019 09:02 Aangepast: 13 november 2019 09:05
Beeld © Instagram @bridgetmaasland

Nu iedereen een beetje over de eerst shock heen is, mag de hele wereld weten dat Bridget Maasland (45) en André Hazes (25) het gezellig samen hebben. De kersverse tortelduifjes laten er dan ook geen gras over groeien en genoten gisteravond van een romantische avondje.

Het prille liefdeskoppeltje woonde samen met een handje vrienden het concert van de Amerikaanse rock band Greta Van Fleet bij in de AFAS, zo is te zien op de Instagram van André. En als we de beelden geloven, dan hebben ze het hartstikke naar hun zin samen.

Afgelopen maandag werd het stel ook al samen gestopt door een fotograaf van Story, toen ze Soho House Amsterdam samen verlieten.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

André Hazes over verzoening met Rachel: 'Het klopt gewoon weer'

De zanger beëindigde onlangs de knipperlichtrelatie met Monique Westenberg, de moeder van zijn drie-jarige zoon André Junior. Toen bekend werd dat hij aan het daten is met Bridget kwamen beiden op felle kritiek te staan op sociale media, iets waar de presentatrice enorm van baalt. "Er is heel heftig en overdreven op gereageerd. Belachelijk, waar bemoei je je mee."

Monique verscheen dinsdag voor het eerst sinds de break-up weer in het openbaar, maar wilde niet praten over de kwestie.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Bridget Maasland is nieuwe liefde van André Hazes

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore