Entertainment

Renée Zellweger genoot van tijd uit de spotlights

13 november 2019 07:58 Aangepast: 13 november 2019 08:09
Beeld © ANP

De acteerpauze die Renée Zellweger (50) een paar jaar geleden inlaste, heeft haar goed gedaan. Eindelijk was er voor haar ruimte om als een normaal mens met anderen om te gaan, in plaats van altijd te worden aangestaard.

"Als je onder de radar leeft, dan vergeten mensen al snel wie je bent"

"Het was fijn om een tijdje op een echte manier met mensen te kunnen omgaan", zegt de 50-jarige actrice in InStyle. "Als je onder de radar leeft, dan vergeten mensen al snel wie je bent. Ik was gewoon iemand die koffie bestelde in een café."

Renée reisde veel, onder meer naar Liberia. En ze probeerde zich breed te ontwikkelen. Zo studeerde ze internationaal recht en publiek beleid. Nog een reden om een pauze in te lassen: Renée was op zoek naar liefde. "Tot rust komen en werken aan een leven voor mezelf", zegt ze. "Ik wilde iemand leren kennen, verliefd worden."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Renée Zellweger ging door donkere en verdrietige periode

De acteercarrière van Renée lag stil tussen 2010 en 2016. De actrice, onder meer bekend van Bridget Jones Diary, speelde recent de titelrol in de film Judy, over de in 1969 overleden Hollywoodlegende Judy Garland. Voor die rol ontving ze de Desert Palm Achievement Award voor beste actrice.

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Actrice Renée Zellweger scoort prijs voor rol Judy Garland

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore