Entertainment

Annemarie Keizer vond manlief Simon eerst 'een glibber'

12 november 2019 20:30
Beeld © ANP

Het liefdeskoppel Annemarie (34) en Simon Keizer (35) lijken iedere keer weer tot over hun oren verliefd. Maar nu blijkt dat dit niet altijd zo is geweest. De blondine noemde haar tortelduif aan het begin namelijk "nogal een glibber."

"Hij had altijd dezelfde versierpoging en ik dacht: naar hoeveel meiden zou hij dit hebben gestuurd?"

In een nieuwe aflevering van Rooijakkers Over De Vloer zien we hoe Art (43) de twee het hemd van het lijf vraagt. De presentator is op bezoek in Volendam en Annemarie onthult een wel heel bizar geheim. Zo vond ze de knappe Simon voordat ze een relatie hadden namelijk nogal een glibber. "Hij had altijd dezelfde versierpoging en ik dacht: naar hoeveel meiden zou hij dit hebben gestuurd?", stelt de blondine.

Miniatuurvoorbeeld
LEES MEER:

Vrouw Simon Keizer in de wolken na terugkomst manlief

Gelukkig voor beiden bleef Simon het volhouden en heeft hij uiteindelijk haar hart veroverd. Dit heeft echter wel een tijdje geduurd. "Ik kwam toen voorrijden in mijn moeders Toyota", vertelt de Rosanna-zanger. "En toen dacht ik: wat is dit? Wat is dit gevoel?", reageert de tot over haar oren verliefde Annemarie. "En vanaf toen was ik verkocht."

Miniatuurvoorbeeld
LEES MEER:

Simon Keizer voor één keer helemaal naakt op televisie

Simon en Annemarie zijn al meer dan vijftien jaar samen. De twee geliefden trouwden op 13 april 2012 en in 2017 werden ze voor het eerst de blijde ouders van dochtertje Kiki. Dat de muziekcarrière van Simon soms lastig te combineren is met zijn gezinnetje, zal niemand verbazen. Hij vertelde hier eerder uitgebreid over in RTL Boulevard.

Rooijakkers Over De Vloer is iedere woensdag te zien om 21.30 uur bij RTL 4.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore