Entertainment

Monique Westenberg openhartig over 'grootste liefde'

12 november 2019 16:52
Beeld © Instagram @moniquenoell

Monique Westenberg (41) gaat door een donkere periode na de breuk met André Hazes (25). De blondine en de zanger hebben een punt achter hun relatie gezet, maar ze vertelt in Nino's Uitlaatservice openhartig over haar "grootste liefde."

"Ben wel een beetje nerveus"

Ondanks het liefdesdrama is Monique nog altijd een en al liefde. De blondine is, zoals bekend, helemaal weg van haar pup Gioia. En daar komt binnenkort een "nieuw kindje" bij, namelijk hondje Frenkie. "Ik kijk daar echt naar uit", verklaart de 41-jarige in Nino's Uitlaatservice. "Ik heb voor die kleine een stickervelletje gemaakt op de koelkast, dus hij mag elke dag een sticker plakken. Zodat hij weet: over zoveel nachten komt 'ie." 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

André Hazes: 'Ik heb Monique niet bedrogen met Bridget'

"Ben wel een beetje nerveus om te zien hoe dat met Gioia gaat", gaat Monique verder. Maar Frenkie is een mannetje en daar kan de pup van de blondine over het algemeen goed mee overweg. Bovendien heeft de nieuwe hond een behoorlijke leegte op te vullen, namelijk die van Moniques overleden doggo Dunya. "Ik merkte dat ze een beetje sipjes werd", aldus de blondine over hoe Gioia reageerde op het verlies. De keuze was dus snel gemaakt toen Monique eenmaal viel voor nieuwe hond Frenkie. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

BN’ers steunen Monique na breuk met André

Gelukkig heeft Monique nog de liefde van haar huisdieren om zich door deze heftige periode te slepen. André en Bridget hebben het fijn samen en vertelden zelfs over een eerdere zoen tussen de twee die in 2014 plaatsvond, zoals te zien is in de video hieronder. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore