Entertainment

Stella McCartney onder vuur vanwege post over Meghan Markle

12 november 2019 02:06 Aangepast: 12 november 2019 09:47
Beeld © Getty Images

Onder druk van haar volgers heeft Stella McCartney (48) een Instagram post over Meghan Markle (38) weggehaald, waarin ze haar eigen kleding promootte. De hertogin van Sussex droeg een jas van McCartney's modelabel tijdens Remembrance Day afgelopen zondag, maar op sociale media vond men het weinig chique van de Britse modeontwerpster om hier op zo'n zware dag naar te verwijzen. Dit meldt Page Six.

“Dit is aan alle kanten verkeerd”

Stella had een foto van Meghan gepost waarop ze te zien is in de zwarte jas van het merk, met daarbij de tekst: "Ik ben zeer vereerd dat de hertogin van Sussex onze mantel van de herfstcollectie draagt tijdens de herdenking. x Stella".

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Serena Williams is nog altijd close met Meghan Markle

Sommige volgers complimenteerden haar met het ontwerp maar anderen vonden het zeer ongepast. "Op deze dag herdenken we de mensen die gevochten hebben voor onze vrijheid en dan ga je dus niet jezelf promoten. Ik ben in shock," schrijft iemand. "Je kan zo'n beladen dag echt niet gebruiken als marketingtool voor je producten, dat is echt respectloos. Er zijn mensen gestorven en jij laat jouw jas zien. Dit is aan alle kanten verkeerd”, zegt een ander.

Er is de laatste tijd veel te doen rondom de royal:

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Fans weten het zeker: ‘Meghan Markle is weer zwanger’

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore