Entertainment

Ronnie Flex sluit verzoening met moeder van dochter niet uit

11 november 2019 20:34
Beeld © Instagram @ronnieflex010

Ronnie Flex (27) vertelt in het winterboek van LINDA.meiden over zijn bijzondere band met de moeder van zijn dochtertje. "Ik heb gemazzeld met Wef. Een andere vrouw had me misschien voor de rechter gesleept", aldus de rapper.

"Er is veel gebeurd ... Maar we zijn er allemaal sterker uitgekomen"

De voormalig tortelduifjes kennen elkaar al ontzettend lang en weten van elkaar waar ze staan. "Ik heb vrienden die in dezelfde situatie zitten – een kind bij een vrouw met wie je niet samen bent – en die hebben flink wat meer spanningen", vertelt Ronnie openhartig in het blad over de turbulente periode in zijn leven. "Er is veel gebeurd ... Maar we zijn er allemaal sterker uitgekomen.”

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Inbraak Ronnie Flex veel voorkomende methode

Hij heeft dan ook veel geleerd uit die periode, bijvoorbeeld dat hij eerlijk en oprecht moet zijn. Ook heeft de rapper onenightstands afgezworen. "Ik ga soms uit en dan weet ik dat de kans groot is dat er iemand is die mij leuk vindt, maar ik ben daar nu niet echt mee bezig", laat hij weten. Er gebeurt volgens Ronnie wel eens wat, maar het is niet zo dat zijn DM vol zit met berichten van modellen. "Bovendien wil ik mensen nu vooral in reallife leren kennen.”

Je kunt dan ook wel stellen dat de 27-jarige het afgelopen jaar een stuk kalmer is geworden, met een kleintje en een nieuwe plaat. Hij noemt zichzelf dan ook een echte familieman en droomt van nog meer kindjes in de toekomst. "Dat wil ik graag", vertelt hij tijdens het interview. Maar eerst wil hij zich volop storten op zijn muziekcarrière. "Tot die tijd probeer ik twee levens te leiden. En dat lukt, ik ben in balans. Dit is de beste Ronnie Flex die je kunt krijgen."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Ronnie Flex laat tattoo ter ere van overleden rapper Feis zetten

Zijn dochtertje is nu dan ook vooral bij haar moeder, dj Wef. Maar Ronnie hoopt dat ze binnenkort kan komen logeren. Al moeten opa en oma dan misschien wel even bijspringen. "Ik moet eraan wennen, maar op een gegeven moment wil ik het zelf gaan doen. Ik geloof dat Nori en ik straks uren in een poppenhoek kunnen spelen, dat we samen naar het bos zullen gaan. Ik kan door haar mijn kindertijd opnieuw beleven, dingen doen die ik vroeger ook leuk vond."

In het blad doet hij ook een boekje open over de bijzondere bijnaam die hij zijn dochtertje gegeven heeft, die gebaseerd is op het de dochter van Kanye West: North. "Dat leek me een dope naam voor een meisje, maar ik was zenuwachtig om dat voor te stellen aan Wef. Het is toch alsof je haar Ronnie junior wilt noemen, haha. Maar ze was meteen down, ze vond het nice. We wisten het al na drie maanden zwangerschap.”

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Moment van de waarheid voor Ronnie Flex

Of een verzoening met zijn ex-liefje nog in de toekomst gaat gebeuren sluit Ronnie niet helemaal uit. "Ik ben superblij met haar als moeder van mijn dochter. Nori doet het zo goed en ik voel me altijd welkom bij haar en haar moeder. Dat waardeer ik enorm. De relatie die we nu hebben is heel gezond voor Nori. Niets is belangrijker dan dat."

Het hele interview lees je nu in het nieuwste LINDA.meiden winterboek.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore