Ga naar de inhoud
Entertainment

Britt Scholte bevestigt exit Goede Tijden, Slechte Tijden

Beeld © ANP

Het rommelt al een tijdje bij Neerlands langslopende soap: Goede Tijden, Slechte Tijden. Volgens bronnen zou Britt Scholte zeer binnenkort Meerdijk verlaten. Vandaag bevestigt de actrice zelf het nieuws: "Het GTST avontuur is helaas afgelopen voor mij", laat ze vandaag weten via Instagram.

"Je kan wel zeggen dat ik teleurgesteld was"

"Afgelopen dagen heb ik veel vragen gekregen rondom GTST", begint de brunette haar post. "En bij deze kan ik zeggen dat het klopt." Voor Britt was de onverwachte exit een grote klap. "Je kan wel zeggen dat ik teleurgesteld was. Ik heb de afgelopen drie jaar met ontzettend veel liefde en plezier meegewerkt aan deze productie, veel geleerd en genoten." 

‘Britt
Lees meer:
‘Britt Scholte en Floris Bosma vertrekken uit GTST’

Volgens Britt was haar vertrek een besluit van de schrijvers, maar treuren doet ze niet: want ze is alweer druk met nieuwe ontwikkelingen waar ze "heel enthousiast van wordt". Britt: "Ik sta niet stil en er komen hele toffe projecten aan. Ik ben heel nieuwsgierig naar wat de toekomst mij gaat brengen."

Dilan
Lees ook:
Dilan Yurdakul onthult of ze terugkeert in GTST

Fans klagen al geruime tijd dat de serie veel te jong zou zijn. Ook zou GTST te veel lijken op jongerenseries als Spangas en Brugklas. 

Onlangs vertrok Dilan Yurdakul ook uit de serie. Tegenover Louisa Jansen vertelde zij over precieze reden van haar vertrek.

Dilan Yurdakul vertelt echte reden van vertrek uit GTST

06:53