Entertainment

Roxeanne Hazes reageert op commotie André en Bridget

11 november 2019 17:37 Aangepast: 11 november 2019 21:34

De breuk tussen André Hazes (25) en Monique Westenberg (41) houdt de gemoederen flink bezig. Het wereldnieuws is ook zijn zus Roxeanne (26) niet ontgaan. Tegenover RTL Boulevard reageert ze nu op alle commotie.

"Het is nog pijnlijker omdat er een kindje bij betrokken is"

"Ik ben al jaren geen onderdeel van... dat, zeg maar”, stamelt de zangeres terwijl ze doelt op het leven van haar jongere broertje. Ze gaat verder: "Het is allemaal al pijnlijk genoeg. Ik vind niet dat ik de gene ben die daar iets over hoort te zeggen."

Wat het volgens de jonge moeder allemaal nog pijnlijker maakt, is dat er ook een kindje bij betrokken is. "Ik wens ze allemaal heel veel sterkte", aldus Rox.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Stalker liet Roxeanne Hazes niet met rust tijdens vakantie

Zaterdag werd bekend dat de relatie tussen André en zijn ex Monique Westenberg definitief op de klippen is gelopen. Een dag later kwam André met een verklaring waarin hij liet weten dat hij contact heeft met Bridget Maasland. "We onderzoeken of we het leuk vinden samen", zo stelde hij.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Roxeanne Hazes beladen met kritiek om uiterlijk

Volgens Bridget was het nodig om hun prille liefde op deze manier naar buiten te brengen. "Als je met iemand datet en je bent allebei bekend", begint ze. "Dan kan dat uitkomen, terwijl ex-partners dat niet weten op voorhand. We wilden het vertellen voordat het via verhalen naar buiten zou komen."

Alles over de breuk van André Hazes zie je in onderstaande video.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore