Entertainment

Bridget Maasland: 'André en ik vinden elkaar meer dan leuk'

10 november 2019 14:38 Aangepast: 10 november 2019 15:22
Beeld © ANP

Bridget Maasland (45) en André Hazes (25) hebben het momenteel erg gezellig met elkaar. Het management van de presentatrice laat aan RTL Boulevard weten dat zij en de zanger 'elkaar meer dan gewoon leuk vinden'.

"Er is zeker sprake van het feit dat ze elkaar meer dan gewoon leuk vinden"

"Ze kennen elkaar nog niet zo lang en er is zeker sprake van het feit dat ze elkaar meer dan gewoon leuk vinden. Het is echter wel een privékwestie waar ook kinderen in het spel zijn en ze vraagt daarom ook de tijd om zelf rustig te kunnen kijken hoe deze relatie zich ontwikkelt", aldus de manager van Bridget. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Bridget Maasland is nieuwe liefde van André Hazes

De breuk van André Hazes en Monique Westenberg (41) wist gisteren de gemoederen flink bezig te houden. Na de bekendmaking onthulde Monique op haar Instagram al dat André gevoelens heeft voor een andere vrouw. De zanger bevestigt nu dat dit inderdaad het geval is. ”Sinds kort heb ik inderdaad contact met Bridget Maasland en we onderzoeken of we het leuk vinden samen", zo laat André weten aan RTL Boulevard. "Uit respect naar de moeder van onze zoon en naar hem toe heb ik dit verteld aan Monique. Het is mijn goed recht, we zijn immers al een tijdje uit elkaar en wonen niet meer samen.”

Monique liet gisteren op haar Instagram al weten dat er een andere vrouw in het spel was. "Vandaag heeft André mij via een appje laten weten dat hij gevoelens voor een andere vrouw heeft waar hij een tijdje contact mee heeft. Wie dit is maakt het alleen maar nog pijnlijker. Dat er nu stel op sprong voor gekozen wordt om zijn persbericht naar buiten te brengen heeft hier alles mee te maken", zo schreef zij op haar Instagram. 

Miniatuurvoorbeeld
Bekijk ook:

Monique Westenberg reageert op relatiebreuk

Alles over de breuk van André en Monique zie je hieronder. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore