Entertainment

Bridget Maasland is nieuwe liefde van André Hazes

10 november 2019 14:11 Aangepast: 10 november 2019 21:31
Beeld © ANP

De breuk van André Hazes (25) en Monique Westenberg (41) wist gisteren de gemoederen flink bezig te houden. Na de bekendmaking onthulde Monique op haar Instagram al dat André gevoelens heeft voor een andere vrouw. De zanger bevestigt tegenover RTL Boulevard dat dit inderdaad het geval is; André Hazes en Bridget Maasland zijn stapelgek op elkaar.

”Sinds kort heb ik inderdaad contact met Bridget Maasland en we onderzoeken of we het leuk vinden samen"

”Sinds kort heb ik inderdaad contact met Bridget Maasland en we onderzoeken of we het leuk vinden samen", zo laat André weten aan RTL Boulevard. "Uit respect naar de moeder van onze zoon en naar hem toe heb ik dit verteld aan Monique. Het is mijn goed recht, we zijn immers al een tijdje uit elkaar en wonen niet meer samen."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Monique: 'André heeft gevoelens voor een andere vrouw'

Het nieuws van de breuk tussen André en Monique kwam gisteren naar buiten via een statement. "Met verdriet bevestigt André Hazes dat hij en Monique Westenberg uit elkaar zijn", begint het bericht van de zanger. "De breuk dateert al van enige maanden geleden maar zij hebben hun best gedaan om er samen nog voor te gaan. Dat mocht helaas alleen niet zo zijn. Een verschrikkelijk moeilijke keuze waar veel tranen overheen zijn gegaan, maar voor nu is dit het beste besluit.”

Ook het management van Bridget laat aan RTL Boulevard weten dat de twee elkaar meer dan leuk vinden. "Ze kennen elkaar nog niet zo lang en er is zeker sprake van het feit dat ze elkaar meer dan gewoon leuk vinden. Het is echter wel een privékwestie waar ook kinderen in het spel zijn en ze vraagt daarom ook de tijd om zelf rustig te kunnen kijken hoe deze relatie zich ontwikkelt", aldus de manager van Bridget. 

Even later volgde ook een statement vanuit Monique en daaruit bleek dat André aan haar heeft laten weten dat hij een ander heeft. Dit deed hij via WhatsApp."Vandaag heeft André mij via een appje laten weten dat hij gevoelens voor een andere vrouw heeft waar hij een tijdje contact mee heeft. Wie dit is maakt het alleen maar nog pijnlijker. Dat er nu stel op sprong voor gekozen wordt om zijn persbericht naar buiten te brengen heeft hier alles mee te maken."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

André Hazes en Monique Westenberg uit elkaar

Monique vraagt om rust voor haar en haar zoontje, zodat zij ook kan uitleggen aan André Jr. wat er gebeurd is en om alles te verwerken.

Alles over de relatiebreuk tussen André en Monique zie je hier:

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore