Entertainment

Waylon geconfronteerd met ex-liefje in The voice of Holland

09 november 2019 16:07
Beeld © RTL

Wat doe je als je ex ineens voor je neus staat? En wat doe je als dit dan ook nog eens gebeurt in een televisieprogramma? Waylon (39) maakte het mee in The voice of Holland.

"Hij ziet mij best wel"

Kandidaat Anne was gisteravond te zien in The voice of Holland. Zij nam haar zus mee naar haar blind audition. Toch waren niet alle ogen op Anne gericht; haar zus had alleen maar oog voor coach Waylon. Het blijkt de ex van de zus te zijn en dat maakt ze meteen duidelijk aan presentatrice Chantal Janzen. "Hij ziet mij best wel", legt ze uit. "Dat is mijn ex. Tien jaar geleden, joh."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Kijkers en Waylon geraakt door emotionele auditie in TVOH

Vanaf dat moment maakt Chantal het haar missie om aan Waylon te laten merken dat zijn ex er is. Ze wijst, schreeuwt en springt zich een slag in de rondte, maar niets helpt. Totdat Waylon zijn praatje mag houden over de auditie. Hij blijkt kandidaat Anne al te kennen. "Ja, die ken ik ook", zegt de coach mysterieus over haar zus.

"Ik ken dat toontje", grapt Ali B. "Die ken jij goed. Maar hoe goed, daar gaan we het nu niet over hebben. Daar hebben we pauzes voor." Waylon wil het gesprek toch liever een andere kant op sturen. "Goed genoeg", besluit hij.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

The Voice winnen: prima duw in de rug, maar muziekcarrière nog ver weg

Fans van het programma kunnen kandidaat Anne al kennen. Zij deed al eerder mee aan The voice of Holland.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

The Voice winnen: prima duw in de rug, maar muziekcarrière nog ver weg

Ook deed ze op jonge leeftijd mee aan Holland's Got Talent.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore