Entertainment

Raymond van Barneveld haalt hard uit naar dart-collega’s

08 november 2019 19:19 Aangepast: 08 november 2019 19:22
Beeld © ANP

Raymond van Barneveld (52) heeft in een interview met de Playboy flink uitgehaald naar zowel zijn collega-darters en de PDC, de Professional Dart Corporation. “Het interesseert mensen geen reet wat je is overkomen.”

"Ze lachen je gewoon uit als je niet meer presteert”

Als Raymond wordt gevraagd of hij tijdens de moeilijke periode in zijn leven voldoende steun heeft gekregen van zijn collega’s of dartbond, antwoord hij met: “Natuurlijk niet. Het interesseert mensen geen reet wat je is overkomen. Ze lachen je gewoon uit als je niet meer presteert.”

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Raymond van Barneveld en vriendin zetten grote stap in relatie

“Na de overval op mijn ex-vrouw wilde ik er voor haar zijn. Ik heb bijna twee maanden amper wat gegooid. Dan hoor je van de PDC: 'Hij komt niet opdagen, hij maakt er een zooitje van, hij is lui.' What the fuck, mensen. Mijn vrouw is overvallen! Ze hebben niet een keer gevraagd hoe het met me gaat”, vervolgt hij. “Je moet het zelf maar zien op te lossen, als je maar geld in het laatje blijft brengen. Alles bij elkaar zakt de moed je weleens in de schoenen. Ik moet me er echt toe zetten om m’n pijlen op te pakken en een paar uur te gaan trainen.”

Raymond onthult ook geen plezier meer te hebben in het darten: “Ik speel alleen nog om een paar centen te verdienen.” Het gehele interview is te lezen in het novembernummer van Playboy.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Raymond van Barneveld viert afscheid in Ziggo Dome

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore