Entertainment

Dochter Humberto Tan heeft ruggenwervel gebroken tijdens opnames

08 november 2019 19:20 Aangepast: 08 november 2019 19:58
Beeld © ANP

Julia Tan (19), de dochter van presentator Humberto Tan, heeft een ruggenwervel gebroken tijdens opnames voor het YouTube-kanaal Concentrate. In het filmpje is te zien hoe ze van een tien meter hoge duikplank is gesprongen, en dit liep niet goed af.

"Dit was volgens mij niet helemaal zoals het moest"

Julia deed eind oktober mee aan de opnames van Blind Spot, waarin een bekende Nederlander wordt geblinddoekt en wordt meegenomen naar een onbekende locatie. Aan Julia de taak om van een tien meter hoge duikplank te springen. “Het doet echt pijn”, vertelt ze direct na de sprong.

Miniatuurvoorbeeld
Bekijk ook:

Humberto Tan gaat aan de slag bij de Publieke Omroep

“Toen ik naar boven kwam had ik meteen al zoiets van ‘au’. Dit was volgens mij niet helemaal zoals het moest. Ik kon daarna ook moeilijk naar de kant komen. Ik wilde me ook niet aanstellen en zeggen ‘ik wil nu naar het ziekenhuis want het gaat niet goed’, want zometeen was er niets aan de hand”, vertelt Julia tegenover RTL Boulevard.

Toch is Julia met haar vader naar het ziekenhuis gegaan, zo vertelt ze in de aflevering. “Daar was snel duidelijk dat ik een ruggenwervel had gebroken. Ik ben snel geholpen en het gaat best goed. Ik kan een beetje rechtop zitten.”

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Humberto Tan: 'Je moet je verantwoordelijkheid niet ontlopen'

RTL, de eigenaar van het YouTube-kanaal, laat aan RTL Boulevard weten dat ze de omstandigheden rond de sprong zullen evalueren. “En we zullen voortaan veel kritischer beoordelen welke confrontaties we wel en niet gepast vinden voor Blind Spot.”

Ook op haar Instagram deelde Julia een kiekje vanuit het ziekenhuis en schreef daarbij: “Helaas een wervel in mijn rug gebroken tijdens de opnames voor blindspot. Ik zal de komende tijd waarschijnlijk wat minder actief zijn.”

Gelukkig kan ze er nu er zelf grappen over maken. “Pluspunt van een gebroken rug: een extreem rechte houding.”

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Oeps! Humberto Tan zakt door stoel

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore