Entertainment

‘Britt Scholte en Floris Bosma vertrekken uit GTST’

08 november 2019 18:41 Aangepast: 09 november 2019 09:11
Beeld © Feriet Tunc/RTL

Er zal binnenkort een grote leegloop plaatsvinden in het fictieve dorpje Meerdijk. Meerdere bronnen melden dat Britt Scholte (22) en Floris Bosma (25) zeer snel de set van Goede Tijden Slechte Tijden zullen verlaten.

De twee zijn momenteel nog te zien als Kimberly Sanders en Rover Dekker en hun vertrek lijkt het begin van een grote ommekeer die binnen de soapserie gaat plaatsvinden. Er is al tijden veel kritiek op Neerlands langstlopende soap en dat is ook terug te zien in de kijkcijfers die de laatste tijd flink zijn gedaald. RTL wilde vandaag verder geen reactie geven op dit nieuws.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

GTST-Robin Martens weer terug na 'mishandeling' politieagent

Fans klagen al geruime tijd dat de serie veel te jong zou zijn. Ook zou de serie te veel lijken op jongerenseries als Spangas en Brugklas. Het lijkt erop dat met het vertrek van deze twee personages de makers de serie gaan omgooien.

Hoe Rover en Kimberly Meerdijk gaan verlaten? De tortelduifjes gaan samen op wereldreis, met als eerste bestemming: Australië. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

OMG: Keert deze GTST-hunk terug naar Meerdijk?

Onlangs vertrok Dilan Yurdakul ook uit de serie. Tegenover Louisa Jansen vertelde zij over precieze reden van haar vertrek.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore