Entertainment

Love Island-Thijs vertelt alles over zijn onverwachte comeback

09 november 2019 14:03

Thijs plofte al eerder op de bank om zijn Love Island-avontuur te bespreken in een aflevering van Love Check-up. Nu is de voormalig profvoetballer terug, mét zijn liefje Lisa.

"Ik denk dat het goed was voor ons dat hij weg was"

Compleet onverwacht moest Thijs halverwege het programma afscheid nemen van zijn Lisa. Maar het duurde niet lang voordat de man met de knot alweer zijn comeback maakte in de villa. Fans van het programma waren het namelijk niet eens met zijn exit en hadden maar één verzoek: #bringthijsback!

“Ik was superblij om terug te zijn”, vertelt Thijs nu in Love Check-up. Spannend vond hij het allesbehalve. Op het moment dat hij de grote glimlach van Lisa zag, wist hij dat het goed zat. Toch hield hij er wel rekening mee dat zijn liefje inmiddels haar hart aan een ander had verloren. “Ik hield er rekening mee. Maar ik had wel het idee dat we zó goed waren, dat als ik terug zou komen en er zou een andere jongen zijn, dat ik dan wel nog een kans zou hebben. Maar ik wist niet in welk stadium ze dan zouden zitten.”

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Love Island-Luca klapt uit de school over 'chemistry' Alicia

Presentator Kaj van der Ree vraagt zich dan ook af als Thijs was niet teruggekomen, of Lisa zich dan meer zou hebben opengesteld voor Ricardo. Maar volgens de blondine had die relatie geen schijn van kans. "Ik vond hem wel heel knap, dat heb ik ook wel gezegd (…) Ik probeerde het ook heel erg", vertelt ze.

Toch was hun romance al voorbij voordat Thijs weer verscheen. "Ik ben een type dat pas beseft wat ze heeft als het weg is. Dus ik denk dat het goed was voor ons dat hij weg was. Omdat ik toen realiseerde dat ik hem toch wel heel erg leuk vond.”

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Romantisch: het liefdessprookje van Love Island-Floor en Daniël

Nog niet alle afleveringen gezien? Je checkt het hele seizoen bij Videoland.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore