Entertainment

Angela de Jong haalt opnieuw uit naar Britt Dekker

08 november 2019 13:27
Beeld © ANP

Angela de Jong (43) haalt opnieuw uit naar Britt Dekker (27). Volgens de AD-columniste wordt Britt omringd met mensen die alleen maar vertellen hoe geweldig ze is, waardoor het beste paard van de Talpa-stal dat ook is gaan geloven.

"Ze weet wel hoe ze zelf is en ze kan goed naar zichzelf kijken"

De AD-columniste schreef afgelopen week een negatieve column over het programma Opgezadeld met Britt, waarna de presentatrice weer uithaalde naar Angela. Britt was op zijn zachts gezegd niet blij met de column die Angela over haar nieuwe programma schreef. "Ze deed een Gordontje of een Robert Jensentje", vertelt Angela in De Ochtend Show to go van het AD. "Ik bedoel de rij fans is inmiddels heel lang van bekende Nederlanders die het niet eens zijn met een slechte recensie. Ja, weet je, dat is haar goed recht. Eerlijk gezegd schrok ik er nog al van."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Britt Dekker baalt van kritiek Angela de Jong

Volgens Angela is Britt hartstikke leuk, maar ze plaatst wel een kanttekening. "Ze weet wel hoe ze zelf is en ze kan goed naar zichzelf kijken. Maar blijkbaar verkeert ze toch in een omgeving - Talpa en haar eigen manege waar mensen als knipmessen voor haar buigen en vertellen hoe geweldig ze is de hele dag - dat ze dat denk ik toch een beetje is gaan geloven. En ik vind Britt ook hartstikke leuk, maar dat programma is echt niet zo heel goed. Het is gewoon heel saai."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Britt Dekker overspoeld met liefde door nieuw programma

Naar aanleiding van de column van Angela plaatste Britt een reactie over op Instagram. "Wat ze vaak probeert en doet, is presentatoren en programma’s kapot te maken met haar stukjes. Soms schrijft ze zoveel over een bepaald iemand dat diegene daar helemaal aan onderdoor gaat. Ik lees het vaak met een steen in mijn maag omdat je dat diegene niet gunt."

Volgens Britt is de columniste geen slecht mens, maar ze had de kritiek niet verwacht. "Ik wilde er al heel lang wat over zeggen, maar dan ben je toch bang dat ze jou ook pakt, maar dat is nu toch al het geval. Al had ik het niet verwacht, omdat ik geen één negatieve reactie had gelezen over het programma en dat is heel zeldzaam in deze tijd, dus extra gaaf was dat!"

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Britt Dekker overspoeld met liefde door nieuw programma

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore