Ga naar de inhoud
Alles over Love Island 2019

Romantisch: het liefdessprookje van Love Island-Floor en Daniël

Beeld © Videoland

Na een zes weken lange zoektocht naar ware liefde, kwam afgelopen weekend een einde aan het tweede seizoen van Love Island. De tot over hun oren verliefde Daniël en Floor wisten niet alleen elkaars hart te veroveren, maar ook die van de kijkers thuis. Geniet nog een keer van hun prachtige lovestory.

Al vanaf het eerste oogcontact tussen Floor en Daniël zat het wel snor tussen de twee. Door de komst van Floor kon Daniël niets anders dan de hele dag met een glimlach van oor to oor rondlopen. En dat werd ook wel eens tijd, want de 21-jarige hunk heeft niet bepaald geluk gehad in de villa.

Daniël behoort tot de groep singles die als eerste naar het eiland kwamen, maar ondanks zijn vroege start zat het niet mee. Eerst vormde hij een koppeltje met Melody, maar die klik bleef puur vriendschappelijk. Toen Natascha de villa betrad, vestigde hij alle hoop op haar, wat haar juist weer afschrikte en deed twijfelen. Toen ook zij naar huis werd gestuurd, leek Daniël de wanhoop voorbij, maar - alsof het zo moest zijn - was daar ineens Floor.

De eerst date tussen de twee was meteen een groot succes. De villa stond nog net niet in vuur en vlam. Het stel is een match made in heaven en zit op één lijn. De andere Islanders dachten zelfs dat zij broer en zus waren!

Daniël en Floor mogen dan misschien wel Love Island gewonnen hebben, ze zijn niet de enigen die als winnaars naar huis gaan. Tortelduifjes Thijs en Lisa wisten de tweede plek te bemachtigen, maar voelden zich met elkaar alsnog winnaars. Ziggy en Victoria eindigden als derde en Nick en Alicia veroverden de laatste plek in de finale.

Monica
Ook leuk:
Monica Geuze deelt uniek kijkje achter de Love Island-schermen

Afgelopen week was het winnende koppel ook al te gast bij Love Check-up om te praten over het prijzengeld, de andere kandidaten én de toekomst.

Love Check-up: 'Gabriëlla en Luca koesteren wrok tegen ons'

10:37