Entertainment

Expeditie-Thomas Berge in tranen na videoboodschap zoontje

07 november 2019 11:52
Beeld © RTL Boulevard

Thomas Berge (29) werd afgelopen zondag naar huis gestuurd in Expeditie Robinson. Zijn expeditie was over, maar dat betekende wel dat hij eindelijk weer zijn familie zou zien. Na de eilandraad kreeg hij al een korte videoboodschap van zijn zoontje.

"Hij komt nu wel even binnen"

Thomas stond tijdens Expeditie Robinson bekend als prinsheerlijk. Hij vond nou eenmaal alles "heerlijk" en kon overal om lachen met zijn spierwitte tanden. Hij kijkt dan ook trots terug op zijn deelname."Ik ben ontzettend trots dat ik drie weken op een onbewoond eiland heb gezeten", begint Thomas het gesprek met Kaj.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Thomas Berge na hilariteit online: 'Ik ben blij met mijn gebit'

De stralende lach van Thomas verdwijnt wel een beetje als hij geconfronteerd wordt met de video van zijn zoontje. Met tranen in zijn ogen kijkt hij naar de video. "Hey papa, wat fijn dat je weer thuiskomt, want dan kan ik met jou de racebaan bouwen want mama kan het niet", aldus de jongen in de video.

Thomas kan niet anders dan huilen. "Dat is wel heel mooi. Dat is heel fijn." Thomas kijkt er enorm naar uit om zijn familie weer terug te zien, maar vindt het tegelijkertijd ook raar dat het spel voor de andere Robinsons gewoon doorgaat. "Hij komt nu wel even binnen. Heel gek."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Liefde Thomas Berge en Cassidy Roeks weer voorbij

Shary-An wist met haar snode plannetjes Thomas eruit te werken. In Robinson Confessions doet ze een boekje open over haar expeditie.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore