Entertainment

Pommeline deelt flinke sneer uit naar ex Fabrizio

07 november 2019 10:00
Beeld © VIJF / Celebs gaan daten

Pommeline Tillière (25) haalt in het nieuwe programma Celebs Gaan Daten flink uit naar haar voormalig liefje Fabrizio Tzinaridis (26). "Ik ging in mijn ogen ineens van de droomvrouw naar een stuk vuil", vertelt de blondine emotioneel.

"Dat deed mij gewoon heel veel pijn, Fabri"

Het Temptation-avontuur begon allemaal zo mooi voor Pommeline en Fabrizio. Met een huwelijk in het vooruitzicht waren de twee er honderd procent van overtuigd dat ze de relatietest ongeschonden zouden doorkomen. En even leek het ook daarop, maar eenmaal terug in België barste alsnog de bom. En de manier waarop dat is gegaan, zit de blondine nog altijd erg hoog.

Toch staat de Temptation-babe open voor nieuw liefdesgeluk, wat ze in het programma hopelijk gaat vinden. Maar voordat het zover is, moet ze eerst het hoofdstuk Fabrizio definitief afsluiten. Daarom brengt Goedele Liekens de twee exen samen voor een laatste gesprek.

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

It’s official: Pommeline en Fabrizio zijn uit elkaar

In een korte teaser is te zien hoe de spanning tussen de twee om te snijden is. “Ga je nog trouwen straks?”, gooit Pommeline eruit als ze haar ex ziet zitten in een deftig jasje. "Ik dacht: ik kleed me een beetje deftig voor de verandering”, is zijn antwoord. Het is diezelfde Fabrizio die om het gesprek heeft gevraagd. “Omdat ik vernomen had dat het wat moeilijk ging. Dat het wat stroever verliep of dat de breuk nog niet voor honderd procent een plaats had gekregen", aldus de Griekse hunk.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Temptation-Pommeline opent eigen tattooshop

Maar Pommeline wil daar niets van weten. "Jij hebt altijd gezegd: heb je het dan niet voelen aankomen? Natuurlijk niet. Drie weken voordat je het hebt gedaan, zat je met mij nog bij de weddingplanner, wetende dat je toen al met Julia weet-ik-veel-wat aan het bekokstoven was. Drie weken later krijg ik een puppy van je voor mijn verjaardag, en exact een week later laat je mij gewoon vallen", reageert ze fel.

"Ik had wel door dat het soms wat minder ging, maar dan moet je toch gewoon praten met elkaar? Dan zeg je: 'Kijk, voor mij gaat het niet meer.' Maar dan ga je niet mee naar de weddingplanner, dan laat je mij niet eerst nog in die droom geloven om mij daarna alles af te pakken. Dat deed mij gewoon heel veel pijn, Fabri."

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Ook Love Island-Chey en Jarne doen mee aan datingshow

In Celebs Gaan Daten gaan vijf celebrities op zoek naar ware liefde. Ze staan er niet alleen voor en krijgen onder anderen hulp van seksuologe Goedele Liekens. Naast Pommeline gaan ook Jarne en Chey uit Love Island op zoek naar liefde, en ook Ex on the Beach-Diaz maakt zijn opwachting.

Eerder deed Pommeline al een boekje open over haar relatie met Fabrizio en hoe hij haar bedroog met verleidster Julia in Temptation Gossip.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore