Ga naar de inhoud
Alles over Love Island 2019

Koesteren Luca en Gabriëlla een wrok tegen Floor en Daniël?

Luca en en Gabriëlla leken de grote kanshebbers van Love Island, maar nét voor de grote finale moesten ze abrupt hun koffers pakken, nadat ze naar huis werden gestuurd door publiekslievelingen Daniël en Floor. "Ik denk wel dat ze ons wat minder vinden", reageert de blonde hunk nu in Love Check-up.

"Ik wist gewoon niet precies haar kant met Luca"

Love Check-up: 'Gabriëlla en Luca koesteren wrok tegen ons'

10:37

Tegenover Kaj verdedigt Daniël nogmaals zijn keiharde keuze. "De laatste tijd was er tussen hun naar mijn mening meer ruzie”, geeft hij aan. Ook Floor zag scheurtjes in de relatie. "We zaten eigenlijk tussen Nick en Alicia en Gabriëlla en Luca”, vertelt ze.

Omdat de tortelduifjes beter bevriend waren met het eerste koppel, besloten ze Gabriëlla en Luca naar huis te sturen. "Gabriëlla vond ik ook een super leuke meid, maar ik wist gewoon niet precies haar kant van het verhaal rondom Luca", aldus Floor.

Dit
Lees ook:
Dit is wanneer de reünie-aflevering van Love Island verschijnt

Hun keuze werd niet in dank afgenomen en het stel vermoedt dan ook dat ze een wrok tegen hen koesteren. "Ze hadden het niet verwacht en er was ook iets via Instagram live, dat ik niet goed bij mijn hoofd was. En met mijn keuze.” Toch heeft hij geen spijt van zijn besluit. "Als iemand anders een keuze had moeten maken en ik lag eruit, dan had ik het de ander ook gewoon gegund.”

Love
Lees ook:
Love Island-Lotte heeft de liefde weer gevonden

Het koppeltje heeft zo zijn twijfels over de toekomst tussen Gabriëlla en Luca. "Ik weet niet af dat gaat werken in lange termijn, daar twijfel ik over”, geeft Daniël aan. Hun eigen toekomst zien ze rooskleuriger in. “We vinden elkaar wel echt leuk."

Nog niet alle afleveringen gezien? Je checkt het hele seizoen bij Videoland.