Alles over Love Island 2019

Daniël reageert op kritiek na winst Love Island

06 november 2019 18:25 Aangepast: 06 november 2019 22:52
Beeld © ANP

Daniël en Floor kennen elkaar pas net, maar blijken een echte match made in heaven te zijn. En dan zijn ze ook nog eens in trek bij de kijkers thuis, wat resulteerde in de winst van Love Island. In een nieuwe aflevering van Love Check-up kruipen ze tegenover presentator Kaj van der Ree om over de grande finale te praten.

“Ik hoop dat mensen eerlijk kijken naar hoe ik ben en niet: hij is zielig, hij heeft een ziekte"

Het stel heeft een prachtige finale meegemaakt en kan nog altijd niet geloven dat uitgerekend zij de grote winnaars zijn. "Als je het ziet, dan is het écht echt”, vertelt Floor met een big smile als Kaj hen de beelden laat zien. “Als je daar bent, dan is het heel anders.”

Daniël had nooit durven dromen dat zij als winnaars uit de bus zouden komen. "Ik had het zelf eigenlijk niet verwacht”, vertelt hij in de video. De Love Island-hunk dacht eigenlijk ook dat Thijs en Lisa zouden gaan winnen. Ook Floor had het niet zien aankomen, omdat ze geen idee hadden hoe ze bij de kijkers thuis in trek lagen. "Omdat we natuurlijk Luca en Gabriëlla eruit hebben gestemd dacht ik: misschien haat heel Nederland ons wel. Dus we wisten het oprecht niet, we wisten niks."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Dit is wanneer de reünie-aflevering van Love Island verschijnt

Toch was niet iedereen blij met de twee als winnaars. Volgens sommige Twitteraars zou het stel alleen maar gewonnen hebben vanwege Daniël zijn ziekte. Als Kaj hem op de man af vraagt of zijn taaislijmziekte iets te maken kan hebben met het stemgedrag van de mensen thuis antwoordt hij: "Ik hoop het niet. Ik hoop dat mensen eerlijk kijken naar hoe ik ben en niet: hij is zielig, hij heeft een ziekte."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Love Island-Luca klapt uit de school over 'chemistry' Alicia

Het koppel verliet het eiland niet alleen met elkaar, maar ook ieder met 12.500 euro. En de tortelduifjes weten al precies wat ze met het geld gaan doen. "We zijn een bucketlist aan het maken", aldus Daniël. "Parachute springen, bungeejumpen; dat soort dingen."

Nog niet alle afleveringen gezien? Je checkt het hele seizoen bij Videoland.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore